La carn de conill és suau i tendra,
fàcil de mastegar i digerir, senzilla de cuinar i combina molt bé amb altres
aliments.
Ingredients (4 persones):
- 1 conill trossejat.
- 6 grans d'all.
- 2 cebes mitjanes.
- 2 tomàquets.
- Vi negre (Cabernet Sauvignon).
- 1 picada: ametlles, avellanes, pa torrat,1 all.
- 2 porcions de xocolata negre.
- Sal, pebre i una fulla de llorer.
- Oli d'oliva verge extra.
Elaboració:
Salpebrar el conill i col·locar-lo en una cassola amb
oli junt amb els alls (sense pelar), les cebes (pelades però senceres), els
tomàquets i la fulla de llorer. Deixar daurar el conjunt a foc mig.
Fer una picada amb les ametlles, les avellanes, el pa
torrat, l’all pelat i la xocolata. Regar el conill amb el vi negre i afegir la
picada. Deixar que faci xup-xup durant mitja hora.
En aquest cas l’hem acompanyat de patates bullides i tomàquet de pebrot
amanits amb oli, all i julivert.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada