dilluns, 17 d’abril del 2017

AMANIDA DE PATATES



Un plat que soluciona els dies d’estiu. El pots deixar preparat a la nevera i quan arribes de la platja directa a la taula.

Ingredients (4 persones):
  • 1 kg patates.
  • 3 ous.
  • 3 llaunes de tonyina amb oli d’oliva.
  • Olives farcides d’anxova.
  • 1 pebrot escalivat.
  • Sal i pebre.
  • Oli d'oliva verge extra. 
 
Elaboració:

Rentar les patates i, junt amb els ous, bullir-les amb pell. Un cop cuits refredar-los. Pelar tots dos ingredients, tallar les patates a rodanxes i col·locar-les en una safata de servir; afegir-hi la tonyina pel damunt i els ous tallats ben petits.

Guarnir tot el conjunt amb les olives tallades per la meitat i el pebrot a tires. Amanir-ho amb sal, pebre i oli d’oliva.