Aquesta tapa és part de la meva herència
familiar murciana.
Acompanyades d’una cervesa ben freda són ideals mentre
esperes el dinar.
Ingredients:
- 3 patates.
- Variants en vinagre de cogombre i pastanaga.
- 2 ous.
- 2 llaunes de tonyina.
- Maonesa.
- Anxoves.
- Bastonets de pa en forma de rosquilla.
Elaboració:
Coure les patates amb pell i, un cop fetes,
pelar-les, tallar-les a trossos i xafar-les amb una forquilla. Afegir-hi les
variants ben picades.
Bullir els ous, pelar-los i separar els rovells. Picar
les clares ben menudes i incorporar-les a les patates junt amb la tonyina (ben
escorreguda). Barrejar-ho tot amb la maonesa i ratllar-hi els rovells al
damunt. Deixar-ho refredar.
Per servir-ho col·locar una cullerada de la barreja
damunt de la rosquilla de pa i guarnir-ho amb un filet o tros d’anxova.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada