dilluns, 17 d’abril del 2017

MARINERA MURCIANA



Aquesta tapa és part de la meva herència familiar murciana.
 
Acompanyades d’una cervesa ben freda són ideals mentre esperes el dinar.



Ingredients:
  • 3 patates.
  • Variants en vinagre  de cogombre i pastanaga.
  • 2 ous.
  • 2 llaunes de tonyina.
  • Maonesa.
  • Anxoves.
  • Bastonets de pa en forma de rosquilla.
 
Elaboració:

Coure les patates amb pell i, un cop fetes, pelar-les, tallar-les a trossos i xafar-les amb una forquilla. Afegir-hi les variants ben picades.

Bullir els ous, pelar-los i separar els rovells. Picar les clares ben menudes i incorporar-les a les patates junt amb la tonyina (ben escorreguda). Barrejar-ho tot amb la maonesa i ratllar-hi els rovells al damunt. Deixar-ho refredar. 

Per servir-ho col·locar una cullerada de la barreja damunt de la rosquilla de pa i guarnir-ho amb un filet o tros d’anxova.