dijous, 13 d’abril del 2017

TASTETS DE BACALLÀ ARREBOSSATS AMB ALVOCAT, PASTANAGA, CARABASSÓ I TOMÀQUET





Un plat senzill, fàcil de fer i amb força color. 

El bacallà és una font de proteïnes i d’omega3, el seu baix contingut en greixos el fa adient per a dietes per aprimar-se.


Ingredients (4 persones):
  • 400g bacallà.
  •  2 alvocats
  • 4 pastanagues
  • 2 carabassons
  • 8 tomàquets cirerol.
  • Sal.
  • Oli d’oliva verge extra.
  • Reducció de vinagre Pedro Ximenez. 
 

Elaboració:

Tallar el bacallà en trossos petits (d’una mida que càpiguen a la boca sencers). Arrebossar-los en ou i pa rallat i fregir-los, en força oli d’oliva, fins que estiguin daurats i cruixents. 

Guarnir el plat amb l’alvocat i el carabassó laminats,  les pastanagues pelades i els tomàquets tallats per la meitat. Amanir-ho tot.