divendres, 14 d’abril del 2017

SIPIONS AMB CARXOFES I PEBROTS VERMELLS



Els sipions ens proporcionen proteïnes de bona qualitat, és a dir, riques en aminoàcids essencials. Són baixos en greixos però tenen un alt contingut en colesterol.

Ingredients (4 persones):
  • 1 Kg sipions (sípia petita).
  • 4 carxofes.
  • Pebrots del piquillo en conserva.
  • Sal Maldon.
  • Llimona.
  • Oli d’oliva verge extra.
Elaboració:

Netejar els sipions i posar-los en l’escorredora. Netejar les carxofes, tallar-les i ruixar-les amb el suc de la llimona perquè no s’oxidin. 

Quan la planxa estigui ben calenta coure els sipions. Mentrestant, fregir les carxofes fins que estiguin ben daurades.

Col·locar tots els ingredients damunt del plat (sipions, carxofes i pebrots). Amanir-ho tot amb all i julivert picats, sal Maldon i oli d’oliva.