divendres, 14 d’abril del 2017

ARRÒS A LA CUBANA AMB OUS DE DOS ROVELLS I XORIÇO IBÈRIC



Si t’agrada una versió més picant fregeix els xoriços amb un bitxo picant trossejat i aprofita l’oli per fregir també els ous i així agafaran l’aroma del bitxo i el xoriço.

Ingredients (4 persones):
  • 300 g arròs.
  • 200 g tomàquet fregit.
  • 4 ous de 2 rovells.
  • 8 xoriços ibèrics petits.
  • All i julivert.
  • Oli d'oliva verge extra.
 
Elaboració:

En una cassola bullir l'arròs fins que estigui fet (ha de quedar sencer). Mentrestant, fregir els xoriços amb oli d'oliva i escalfar el tomàquet. 

En un motllo d’emplatar col·locar l'arròs i cobrir-lo amb el tomàquet. Fregir els ous i acabar d’emplatar amb els ous ferrats i els xoriços.