Les mongetes dels ganxet són úniques per
la seva pell extremadament fina, gairebé imperceptible, i el seu cos mantegós
que fa que es desfasin en la nostra boca.
Ingredients (1ració):
- 200 g mongetes del ganxet (cuites).
- 1 ració de gules (200 g).
- 2 alls.
- 1 bitxo picant.
- Oli d'oliva verge extra.
- Sal.
- Espàrrecs verds prims (opcional).
Elaboració:
Tallar els alls a làmines i el bitxo a rodanxes. Col·locar
les mongetes en un motlle d'emplatar i reservar.
Saltejar en oli d'oliva els alls i el bitxo, afegir
les gules (rectificar de sal) i remenar durant uns minuts. Posar-les damunt de
les mongetes i amanir-les amb l’oli d’haver fet les gules. El plat es pot
acompanyar d’uns espàrrecs verds saltejats.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada