dijous, 13 d’abril del 2017

MONGETES DEL GANXET I "GULA"



Les mongetes dels ganxet són úniques per la seva pell extremadament fina, gairebé imperceptible, i el seu cos mantegós que fa que es desfasin en la nostra boca.



Ingredients (1ració):
  • 200 g mongetes del ganxet (cuites).
  • 1 ració de gules (200 g).
  • 2 alls.
  • 1 bitxo picant.
  • Oli d'oliva verge extra.
  • Sal.
  • Espàrrecs verds prims (opcional).
 

Elaboració:

Tallar els alls a làmines i el bitxo a rodanxes. Col·locar les mongetes en un motlle d'emplatar i reservar.

Saltejar en oli d'oliva els alls i el bitxo, afegir les gules (rectificar de sal) i remenar durant uns minuts. Posar-les damunt de les mongetes i amanir-les amb l’oli d’haver fet les gules. El plat es pot acompanyar d’uns espàrrecs verds saltejats.