diumenge, 9 d’abril del 2017

LLOM DE PORC AMB NOUS




Convidats i vols quedar bé? Amb aquest plat ho aconseguiràs però, això sí, s’ha de menjar ben calent.




Ingredients (4 persones):
  • 1 Kg llom de porc (en un tros).
  • 150 g nous (pelades).
  • 250 ml crema de llet.
  • 1 fulla de llorer.
  • Brou de carn.
  • Nou moscada.
  • Oli d'oliva verge extra.
  • Sal i pebre.
 
 Elaboració:


Lligar el tros de carn amb fil de cotó i salpebrar-lo. En una cassola amb una mica d'oli daurar bé la carn. Afegir la fulla de llorer i una mica de brou. Continuar la cocció amb la cassola tapada i a foc mig. Cal regar la carn, de tant en tant, amb el suc de la cocció perquè no sigui eixuta.

Prepareu la salsa amb les nous tallades ben petites i la crema de llet. Feu-la coure durant uns minuts. Salpebrar-la i posar-hi un polsim de nou moscada. Si us agrada més fina passeu-la per la batedora elèctrica. 

Quan la carn estigui tendra tallar-la a rodanxes d’1cm aproximadament i servir-la amb la salsa de nous per damunt.