Convidats i vols quedar bé? Amb aquest plat ho
aconseguiràs però, això sí, s’ha de menjar ben calent.
Ingredients (4 persones):
- 1 Kg llom de porc (en un tros).
- 150 g nous (pelades).
- 250 ml crema de llet.
- 1 fulla de llorer.
- Brou de carn.
- Nou moscada.
- Oli d'oliva verge extra.
- Sal i pebre.
Elaboració:
Lligar el tros de carn amb fil de cotó i salpebrar-lo.
En una cassola amb una mica d'oli daurar bé la carn. Afegir la fulla de llorer
i una mica de brou. Continuar la cocció amb la cassola tapada i a foc mig. Cal
regar la carn, de tant en tant, amb el suc de la cocció perquè no sigui eixuta.
Prepareu la salsa amb les nous tallades ben petites i
la crema de llet. Feu-la coure durant uns minuts. Salpebrar-la i posar-hi un
polsim de nou moscada. Si us agrada més fina passeu-la per la batedora elèctrica.
Quan la carn estigui tendra tallar-la a rodanxes d’1cm
aproximadament i servir-la amb la salsa de nous per damunt.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada