Combinació perfecte per dinar un diumenge.
Aquest plat
és millor fer-lo el dia abans perquè tant els cargols com el conill quedin ben
confitats amb la salsa.
Ingredients (4 persones):
- 1 kg cargols.
- 1/2 conill.
- 150 g xoriço picant.
- 100 g cansalada viada tallada a tires.
- 1 ceba mitjana.
- 5 grans d'all.
- 2 tomàquets mitjans.
- 1 cullera de cafè de pimentó picant.
- 1 picada d'all, julivert, ametlles, avellanes i pa torrat.
- 1 bitxo picant.
- 1 fulla de llorer.
- 1 got de vi negre.
- 1 branqueta de farigola.
- Sal i pebre.
- Oli d’oliva verge extra.
Elaboració:
Netejar molt bé el cargols i bullir-los amb una mica
de sal, la branqueta de farigola i el bitxo fins que estiguin ben tendres. Un
cop cuits escorre'ls i reservar el brou de la cocció.
En una cassola rostir el conill (tallat a trossos
petits) junt amb la ceba, 4 grans d’all, els tomàquets i la fulla de llorer. Quan
estigui ben daurat afegir-hi el xoriço, la
cansalada i el got de vi. Un cop evaporat el vi es poden afegir els cargols i
dos cullerots del brou reservat.
Preparar una picada
amb: l’all, el julivert, el pimentó picant, les ametlles, les avellanes
i el pa torrat. Afegir-la a la cassola i passats 5 minuts ja està llest el
menjar.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada