dissabte, 8 d’abril del 2017

ESPAGUETIS DE VERDURES AMB TONYINA I TÒFONA ACOMPANYATS DE MADUIXOTS I COGOMBRES


És important el color i la distribució dels aliments en el plat, tot fa que se’ns faci la boca aigua. Recordem que sovint primer mengem amb la vista i, per tant, és important tenir en compte aquest sentit a l’hora d’emplatar
Ingredients:
  • 150g espaguetis de verdures.
  • 1 llauna petita de tonyina amb oli d'oliva.
  • 1 tòfona mitjana.
  • 2 maduixots.
  • 1 cogombre fresc mini.
  • Oli d'oliva verge extra.

Elaboració:

Coure al dente els espaguetis i col·locar-los en un motlle d’emplatar. Posar la tonyina damunt de la pasta. Guarnir el plat amb els maduixots i el cogombre laminats.

Per últim, ratllar la tòfona damunt de tots els ingredients i amanir amb oli d’oliva verge extra.