
Aquest plat guanya molt més si el fem el dia abans.
Ingredients (4 persones):
- 1,200 kg de cargols.
- 150 g xoriço picant.
- 50 g pernil a tires.
- 100 g cansalada viada a tiras
- 1 ceba mitjana (picada)
- 500 g tomàquet fregit.
- 1 pebrot vermell, verd i groc a tiras.
- 1 bitxo.
- 1 branqueta de farigola.
- Oli d'oliva verge extra.
- 1 cullera de cafè de pebre vermell de la Vera picant.
- Sal.
Elaboració:
Netejar molt bé els cargols i posar-los a bullir amb una mica de sal, la branca de farigola i el bitxo fins que estiguin tendres. Un cop cuits, escorre'ls però reservar el brou de la cocció.
En una cassola saltejar la ceba i, a continuació, els pebrots. Afegir la cansalada viada, el xoriço i el pernil. Tot seguit incorporar-hi el tomàquet i el pebre vermell picant. Posar-hi els cargols i una mica del brou de la cocció fins obtenir una salsa lleugera. Rectificar de sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada